DESPRE NOI

Scurtă prezentare a companiei


Contact

Bucuresti 25135

Str. Mare, nr. 195

Tel. 123 456 789

Fax. 123 456 789

Mob. 123 456 789

E-mail: info@domeniu.ro
Fondata in 2004, suntem o companie de transport ambiţioasă, construită pe onestitate, profesionalism si promptitudine în relaţia cu clienţii.

SINART TRANS SRL are in prezent 60 de angajati ce deservesc peste 18 de camioane de 20 de tone si alte 20 de vehicule comerciale de 3,5 tone si furnizeaza solutii profesionale si eficiente din punct de vedere al costurilor pentru orice proiect din domeniul transporturilor rutiere de marfă.

Principala noastră competenţă o reprezintă transportul de confecţii pe umeraşe, iar începând cu anul 2007 ne-am extins comptenteţele în zona de transport a mărfurilor la temperatură controlată în toate colţurile Europei: Marea Britanie, Spania, Franţa, Belgia, Olanda, Germania etc

Furnizăm servicii complete, de la conceperea proiectului de transport şi obţinere a autorizaţiilor necesare, atunci când situaţia o impune, până la finalizarea transportului în condiţii de maximă siguranţă şi cost optim.

Parcul auto este constituit din 25 ansamble autotractor - semiremorcă de ultima generaţie care îndeplinesc condiţiile impuse de UE privind emisia de substanţe poluante la care se adaugă camioanele de 7.5 şi 3.5 tone şi autoutilitarele pentru încărcături mici. Mijloacele de transport sunt dotate cu telefon mobil cu acoperire internaţională, monitorizare prin GPS. La fiecare transport sunt asigurati câte doi şoferi.

Suntem o companie ce am investit mereu atât in oameni cat şi în vehicule şi echipamente. Conştienţi fiind de importanţa stării tehnice a flotei noastre în deservirea promptă a clienţilor, am investit într-un modern atelier de întreţinere şi reparaţii precum şi într-o staţie proprie de carburanţi.
Dezvoltat de YGREC 360 Solution